O nama

peppermint-essential-oil-glass-bottles.jpg

PEGO d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Čitluku, Bosna i Hercegovina. Ključna djelatnost tvrtke je organska proizvodnja ljekovitog, aromatičnog bilja i esencijalnih ulja za mnoge proizvode u farmaceutskoj, kozmetičkoj i aromaterapiji. U svojoj eko proizvodnji koristimo mnoge darove prirode poput mediteranske klime, velikog broja sunčanih sati, ekološki čistog zemljišta, zraka i vode. Kombinacija moderne opreme od najboljih nehrđajućih materijala, prirodnih darova i visokoobrazovanog stručnog osoblja daje ulje iznimne kvalitete i čistoće. Kontrolu kvalitete naših proizvoda provodi Federalni agromediteranski institut Mostar.

Hladno prešana ulja

plate-pasta-with-homemade-pesto-sauce.jpg

Zbog velike potražnje za kvalitetnim hladno prešanim uljima, odlučili smo proširiti svoju ljubav prema uljima tako da pored eteričnih ulja, bavimo se proizvodnjom hladno prešanih ulja od kvalitetno odabranih sirovina. Proizvodnim postupkom  nastoji se očuvati svi prirodno prisutni sastojci u sjemenkama . Taj nježni postupak ne mijenja i ne oštećuje ulja, vitamine i antioksidanse te zadržava njihovu djelotvornost. 

Ulja tvrtke Pego su proizvodi u kojima se spajaju tradicionalne vrijednosti sa modernom tehnologijom čiji su rezultati vrhunska kvaliteta, a samim time i zadovoljan kupac.

certifikati3.jpg

logo

O nama

PEGO d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Čitluku, Bosna i Hercegovina. Ključna djelatnost tvrtke je organska proizvodnja ljekovitog, aromatičnog bilja i esencijalnih ulja za mnoge proizvode u farmaceutskoj, kozmetičkoj i aromaterapiji. U svojoj eko proizvodnji koristimo mnoge darove prirode poput mediteranske klime...

KONTAKT

PEGO d.o.o.

Tromeđa b.b., 88260 Čitluk

Tel: +387 (0) 36 656 480

Tel: +387 (0) 36 656 024

Mob: +387 (0) 63 111 158

Narudžbe

pegofirma@gmail.com

SSL sigurna konekcija

PEGO d.o.o. - 2020 sva prava pridržana Design and development logo